Katalog
Nahrávám...
Plné rubínové víno s notami ostružin, tabáku a vanilky. Pitelné ihned, lze jej také uložit v dobrém sklepě. Pochází z Kfar Yuval v Horní Galileji. Vinice má sopečný podklad. Hrozny byly sklizeny ručně a dopraveny do vinařství k několikatýdenní chladné fermentaci.
Merlot z révy na vinici Alma v Horní Galileji, kde čedičový podklad dává vínům bohatou chuť. Dominují tóny drobných lesních plodů a horských bylin. Dobřa pitelné víno, které nazrávalo 12 měsíců v malých dubových sudech.
Vlajková loď vinařství. Víno s tóny lesních plodů, pražené kávy, zeminy a kůže. V chuti je plné, elegantní s dlouhým závěrem. Má potenciál zrát ještě mnoho let v dobrém sklepě. V případě objednávky šesti lahví dodáváme v dřevěné bedně.
V řadě Superieur zpracovává Barkan jen to nejlepší. V případě merlotu jsou to hrozny z Horní Galileje a jihu Golanských výšin. Nazráváním v nových dubových sudech získává merlot ke svým charakteristikám tóny tabáku, vanilky a kávy.
Barkan bylo první izraelské vinařství, které začalo pracovat s touto jihoafrickou odrůdou. Složitý kříženec pinot noir a cincaultu se dobrým vinařům odměňuje kombinací ovocnosti a kořenitosti, k dokonalosti ho pak přivádí ještě další zrání v sudech. Víno k červeným masům a zvěřině.
Elegantní plné víno z vinice nedaleko hranice s Libanonem v horách Godrim. Nazrávalo 14 měsíců v sudech z převážně francouzského dubu. Má tóny drobného červeného a černého ovoce, horské klima připomínají noty máty a eukalyptu. Může zrát řadu let v dobrém sklepě.
Půda vinice Alma v Horní Galileji dává kabernetům bohatou koncentrovanou vůni a chuť drobného tmavého ovoce a nasládlé noty koření. Společně se 14 měsíčním nazráváním v malých dubových sudech to vede ke vzniku krásného vína s elegantním a dlouhým závěrem.
Silné víno s koncentrovanou chutí černých lesních plodů a osvěžujícími tóny máty a eukalyptu. Hrozny zrají v Horní Galileji. Před lahvováním víno odpočívá v malých dubových sudech 14 měsíců.
Kombinace ušlechtilých odrůd z vinice v Horní Galileji. Víno je plné s dominujícími tóny tmavého lesního ovoce, které doplňuje tmavá čokoláda, káva a nugát. Nazrávalo 12 měsíců v malých dubových sudech. Je dobře pitelné již nyní, možná je ale i několikaletá archivace.