Katalog
Nahrávám...
Rodinné stříbro Jižní Afriky v izraelské modifikaci. Vinařství Barkan bylo první. kdo začal s Peroldovým pinotem v Izraeli pracovat. Toto víno je ovocité s tóny koření. Vhodné je k červeným masům a k uzeninám.
Víno z původem jihoafrické odrůdy, vyšlechtěné prof. Abrahámem Izákem Peroldem. V Izraeli dává nádherná, pikantní, aromatická vína skvělé chuti. Hrozny této pinotáže zrály v horkém středomořském klimatu na vinici Tel Tzafit. Víno nazrávalo 12 měsíců v dubových sudech.
Barkan bylo první izraelské vinařství, které začalo pracovat s touto jihoafrickou odrůdou. Složitý kříženec pinot noir a cincaultu se dobrým vinařům odměňuje kombinací ovocnosti a kořenitosti, k dokonalosti ho pak přivádí ještě další zrání v sudech. Víno k červeným masům a zvěřině.
Unikátní cuvée několika odrůd z vinice Tel Tzafit v Judském podhůří. Velmi teplé klima dává vínu komplexní aroma malin, ostružin, mateřídoušky a tabáku. V chuti lze nalézt čokokoládu, kávu a bílý pepř. Plné středomořské víno s potenciálem dalšího zrání.